Serviciile noastre de recuperare de date

  Recuperarea datelor este procesul de accesare și recuperare a informațiilor care nu sunt accesibile prin mijloace normale. Acest serviciu poate fi necesar dintr-o varietate de motive, totul de la eroare de utilizator și ștergere la probleme mecanice sau fizice cu dispozitivul dvs. de stocare. Dacă întâmpinați o situație de pierdere a datelor, atunci aveți nevoie de ajutor de la o companie calificată de recuperare de date pentru a vă aduce înapoi pe picioare.

     DATA RECOVERY are ingineri experimentati , o clasă certificată ISO 10 4 Cleanroom și cele mai bune facilități de reparații de date din industrie. De asemenea, investim foarte mult în cercetare și dezvoltare pentru a rezolva cazuri complexe de recuperare a datelor și pentru a putea recupera date de pe noile medii de stocare. Când aveți nevoie de fișierele de pe un hard disk, o unitate flash, o arhitectură RAID sau orice alt tip de dispozitiv digital, specialiștii noștri va oferă solutia potrivita. Faceți clic pe unul dintre serviciile enumerate mai jos pentru o descriere detaliată sau contactați echipa noastră de asistență clienți astăzi pentru a începe un caz.  

Recuperare Date hard disk bucuresti constanta sibiu romania
Recuperare Date Hard disk

Serviciile securizate de recuperare a datelor oferă servicii de recuperare și reparare a datelor pentru toate echipamentele desktop, laptop și externe.
»Mai multe despre Recuperare Hard disk

Recuperare date MAC bucuresti constanta romania
Recuperare Date Apple MAC

Suntem specializați în sistemele Mac OS X și putem trata în condiții de siguranță iMac-urile deteriorate, MacBook-urile și multe altele, menținându-vă în același timp garanția.
» Mai multe despre Recuperare Apple MAC

Recuperare Date Laptop

Indiferent dacă ați înlocuit accidental datele laptopului dvs. sau dacă aveți un hard disk accidentat, experții noștri oferă rezultate fiabile.
»Mai multe despre Recuperare datelor de pe laptop

Recuperare Date Desktop

Oferim un set complet de servicii de reparare și recuperare media pentru toate computerele desktop, indiferent de sistemul de operare sau de sistemul de fișiere..
»Mai multe despre Recuperarea datelor de pe Destkop

Recuperare date RAID,NAS,SAN
Recuperare Date Raid

Putem trata în siguranță toate tipurile de RAID și, recreând matricele cu echipamente specializate, putem recupera datele fără acces la hardware-ul original.
»Mai multe despre Recuperare datelor Raid

Reparare RAID

Inginerii noștri pot repara machete RAID deteriorate, oferindu-vă un plan simplu, cuprinzător de recuperare a dezastrelor, care vă ajută să evitați perioada de nefuncționare.
»Mai multe despre Repararea matricelor de tip RAID

Recuperare Date SSD

Solid-state drive-urile sunt o tehnologie de stocare relativ nouă. Avem instrumentele necesare pentru a reconstrui SSD-urile și hibridele SSD-HDD în siguranță, fără a periclita daunele aduse mediului.
»Mai multe despre Recuperare datelor de pe SSD

Recuperarea Date USB Flash

Putem recupera date de pe stick-uri usb cu defecte fizice sau deteriorate în mod logic, inclusiv unități de memorie, carduri de memorie și multe altele.

»Mai multe despre Repararea datelor de pe telefon / tableta

Recuperare Date Fisiere

Dacă trebuie să recuperați un singur e-mail sau un întreg fișier de arhivă, specialiștii noștri pot restabili rapid informațiile lipsă.

»Mai multe despre Recuperare datelor a fisierelor sterse

Recuperarea Date Telefon

Suntem calificați în mod unic pentru a recupera datele de pe telefoane și putem accesa în mod sigur mesajele pierdute și datele aplicațiilor fără a anula garanțiile active.
»Mai multe despre Repararea datelor la Client

Recuperare Date Remote

Oferim cele mai confidențiale servicii de recuperare a datelor din lume prin utilizarea procedurilor logice de manipulare a mass-media și a tehnologiilor de vârf.
»Mai multe despre Recuperare datelor Remote

recuperare date la domiciliu
Recuperarea datelor la Client

Oferim servicii de recuperare a datelor profesionale la fața locului. Această opțiune este rezervată pentru cele mai dificile și critice situații delicate de pierdere a datelor.
»Mai multe despre Repararea datelor la Client

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Recuperam date din toate orasele
Scroll to Top