POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidențialitate maximă garantată prin contract a datelor dumneavoastra

Procesul de recuperare a datelor de pe hard disk – uri și alte dispozitive de Data Recovery este protejat printr-un protocol de confidențialitate care garantează strict protecția informațiilor . O maximă care guvernează metoda noastră de lucru și care se extinde și la toate serviciile noastre.

 • Confidențialitatea prin contract. Contractul semnat de Data Recovery cu clienții săi include o clauză de confidențialitate care asigură fiabilitatea datelor dvs. la toate nivelurile: din informațiile dvs. personale, informațiile recuperate, precum și propria identitate.
 • Protecția identității dumneavoastră. Discreția guvernează comunicările de la compania noastră. De la Recovery Labs cităm doar ca referințe acei clienți care ne autorizează anterior să publicăm identitatea lor.
 • Acordul de confidențialitate .  Companiile care au legătură cu Data Recovery mențin contracte care asigură protecție juridică exclusivă în aceste contracte. O relație confidențială reglementată prin contract care va asigura protecția celor mai sensibile informații.

 „… Părțile sunt de acord că orice informație sau material furnizat de oricare dintre ele celuilalt în cadrul colaborării lor, va fi strict confidențial și exclusiv și va fi tratat ca atare de către cealaltă și angajații săi, obligându-se în mod expres să respecte respectați acea natură confidențială pentru aceștia, folosind în acest scop toate dispozitivele de securitate, măsurile și procedurile necesare pentru a proteja INFORMAȚIILE CONFIDENȚIALE … „

 • Protocoale de lucru care separă relația date-client. Pentru a garanta protecția maximă a informațiilor dvs., procesele de lucru ale serviciului de recuperare a datelor Data Recovery sunt concepute astfel încât relația de date-client să fie necunoscută de către tehnicienii noștri. Echipa de experți care lucrează în laboratorul nostru își desfășoară activitatea delicată concentrată în principal pe recuperarea datelor „la nivel fizic” fără a fi nevoie să acceseze fișierele recuperate.
 • Sistemele de securitate ne protejează instalațiile. Laboratorul nostru are sisteme de securitate avansate pentru a vă proteja fiabilitatea datelor: cum ar fi controlul accesului, încuietori electronice prin cod de securitate, camere de supraveghere, paznici 24 de ore etc.

Datorită tuturor acestor eforturi, reușim să ne protejăm procesul de lucru și să garantăm protecția informațiilor clienților noștri.

 • Ștergerea informațiilor de server certificate. După încheierea procesului de lucru și a perioadelor de revizuire a reclamațiilor, Data Recovery va proceda la ștergerea în siguranță a informațiilor recuperate de pe serverele companiei. 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE GDPR

(A) Această politică

Această politică este emisă de entitățile enumerate în secțiunea M de mai jos (împreună, „Data Recovery”, „noi”, „noi” sau „nostru”). Această politică este adresată persoanelor din afara organizației noastre cu care interacționăm, inclusiv vizitatori pe site-urile noastre („site-urile” noastre), clienți și alți utilizatori ai serviciilor noastre (împreună, „voi”). Termenii definiți utilizați în această politică sunt explicați în secțiunea (N) de mai jos.

În sensul prezentei politici, Data Recovery este controlorul datelor dvs. personale. Detaliile de contact sunt furnizate în secțiunea (M) de mai jos pentru entitatea Data Recovery aplicabilă, care poate răspunde la întrebări cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor dvs. personale.

Această politică poate fi modificată sau actualizată din când în când, pentru a reflecta schimbările din practicile noastre în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal sau modificări ale legislației aplicabile. Vă încurajăm să citiți cu atenție această politică și să verificați periodic această pagină pentru a examina orice modificări pe care le-am putea face în conformitate cu termenii acestei politici.

Data Recovery funcționează sub următoarele mărci: Data Recovery

(B) Prelucrarea datelor dvs. personale

Colectarea datelor cu caracter personal: Putem colecta date personale despre dvs .:

 • Când ne contactați prin e-mail, prin telefon sau prin orice alt mijloc.
 • În cursul obișnuit al relației noastre cu dvs. (de exemplu, datele personale pe care le obținem în timpul administrării plăților dvs.).
 • Când furnizăm servicii.
 • Când primim datele dvs. personale de la terțe părți care ne-o furnizează, cum ar fi agențiile de referință pentru credite sau agențiile de aplicare a legii.
 • Când vizitați oricare dintre site-urile noastre sau utilizați orice caracteristici sau resurse disponibile pe sau prin intermediul nostru Wbbsites. Când vizitați un site web, dispozitivul și browserul dvs. pot dezvălui automat anumite informații (cum ar fi tipul de dispozitiv, sistemul de operare, tipul de browser, setările browserului, adresa IP, setările de limbă, datele și orele de conectare la un site și alte informații de comunicații tehnice) , dintre care unele pot constitui date cu caracter personal.
 • Când ne trimiteți CV-ul dvs. pentru o cerere de angajare.

Crearea datelor personale: În furnizarea serviciilor noastre, putem crea date personale despre dvs., cum ar fi înregistrările interacțiunilor dvs. cu noi și detalii despre istoricul comenzilor dvs.

Datele personale relevante: Categoriile de date personale despre dvs. pe care le putem procesa includ:

 • Date personale: nume (e); sex; data nașterii / vârstei; naţionalitate; și fotografie.
 • Detalii de contact: adresa de livrare (de exemplu, pentru returnarea suporturilor originale și / sau a dispozitivelor de stocare); adresa postala; număr de telefon; adresa de email; și detalii despre profilul social media.
 • Detalii de plată: adresa de facturare; numărul contului bancar sau numărul cărții de credit; titularul cardului sau numele titularului de cont; card sau cont de securitate; cardul „valabil de la” data; și data expirării cardului.
 • Opiniile și opiniile: toate opiniile și opiniile pe care alegeți să le trimiteți sau publicați publicul despre noi pe platformele sociale.
 • Rețineți că datele personale despre dvs. pe care le procesăm pot include, de asemenea, date personale sensibile așa cum sunt definite mai jos .

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: în procesarea datelor dvs. personale în legătură cu scopurile stabilite în această politică, putem să ne bazăm pe una sau mai multe dintre următoarele temeiuri juridice, în funcție de circumstanțe:

 • am obținut consimțământul dvs. expres prealabil asupra procesării (această bază juridică este utilizată numai în ceea ce privește prelucrarea care este în totalitate voluntară – nu este utilizată pentru procesarea care este necesară sau obligatorie în orice mod);
 • Prelucrarea este necesară în legătură cu orice contract pe care îl puteți încheia cu noi;
 • procesarea este solicitată de legea aplicabilă;
 • procesarea este necesară pentru a proteja interesele vitale ale oricărei persoane; sau
 • avem un interes legitim în efectuarea procesării în scopul gestionării, operării sau promovării afacerii noastre și că interesul legitim nu este înlăturat de interesele, drepturile fundamentale sau libertățile dumneavoastră.

Prelucrarea datelor dvs. personale cu caracter sensibil: Nu căutăm să colectăm sau să preluăm în alt mod datele dvs. personale sensibile, cu excepția cazului în care:

 • Prelucrarea este solicitată sau permisă de legislația aplicabilă (de exemplu, pentru a respecta obligațiile noastre de raportare privind diversitatea);
 • procesarea este necesară pentru detectarea sau prevenirea infracțiunilor (inclusiv prevenirea fraudei, spălarea banilor și finanțarea terorismului);
 • Prelucrarea este necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale; sau
 • noi, în conformitate cu legislația în vigoare, am obținut consimțământul dvs. explicit înainte de prelucrarea datelor dvs. personale sensibile (ca mai sus, această bază juridică este utilizată numai în legătură cu procesarea care este în întregime voluntară – nu este utilizată pentru procesarea necesară sau obligatorie în orice mod).

Dacă ne furnizați date personale cu caracter personal sensibil (de exemplu, dacă ne furnizați hardware de la care doriți să recuperăm datele), trebuie să vă asigurați că este legal să vă dezvăluiți aceste date, inclusiv dacă vă asigurați că una dintre bazele juridice stabilit mai sus, este disponibil pentru noi în ceea ce privește prelucrarea acestor date personale sensibile.

Scopuri pentru care ne putem procesa datele personale: Scopurile pentru care putem procesa date personale, sub rezerva legii aplicabile, includ:

 • Site-urile noastre: funcționarea și gestionarea site-urilor web; furnizarea de conținut pentru dvs.; afișând publicitate și alte informații pentru dvs. atunci când vizitați site-urile noastre web; și comunicând și interacționând cu dvs. prin intermediul site-urilor noastre Web.
 • Furnizare de servicii: furnizarea de site-uri web și alte servicii; furnizarea de Servicii ca răspuns la comenzi; și comunicări în legătură cu aceste servicii.
 • Comunicări: comunicarea cu dvs. prin orice mijloace (inclusiv prin e-mail, telefon, mesaj text, social media, post sau personal), cu condiția să vă asigurați că astfel de comunicări vă sunt furnizate în conformitate cu legislația în vigoare.
 • Operațiuni de comunicații și IT: gestionarea sistemelor noastre de comunicații; funcționarea securității IT; și audituri de securitate IT.
 • Sănătate și siguranță: evaluări de sănătate și siguranță și păstrarea evidenței; și respectarea obligațiilor legale conexe.
 • Gestiunea financiară: vânzări; finanţa; auditul corporativ; și gestionarea furnizorilor.
 • Anchete: angajarea cu dvs. în scopul obținerii viziunilor dvs. privind serviciile noastre.
 • Îmbunătățirea serviciilor noastre: identificarea problemelor cu serviciile existente; planificarea îmbunătățirilor serviciilor existente; și crearea de noi servicii.
 • Resurse umane: administrarea aplicațiilor pentru posturi cu Data Recovery.

Furnizarea voluntară de date cu caracter personal și consecințele neautorizării : Furnizarea datelor dvs. personale către noi este voluntară și, de obicei, va fi o cerință necesară pentru a încheia un contract cu noi și pentru a ne permite să ne îndeplinim obligațiile contractuale față de dumneavoastră. Nu aveți nicio obligație legală de a vă furniza datele dvs. personale; cu toate acestea, dacă decideți să nu ne furnizați datele dvs. personale, nu vom putea încheia o relație contractuală cu dvs. și să ne îndeplinim obligațiile contractuale față de dvs.

(C) Dezvăluirea datelor cu caracter personal către terțe părți

Putem divulga datele dvs. personale altor entități din cadrul grupului Data Recovery, pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dvs. sau în scopuri legitime de afaceri (inclusiv furnizarea de servicii către dvs. și funcționarea site-urilor noastre), în conformitate cu legislația în vigoare. În plus, putem divulga datele dvs. personale la:

 • autoritățile juridice și de reglementare, la cerere sau în scopul raportării oricăror încălcări efective sau suspectate ale legii sau reglementărilor aplicabile;
 • contabili, auditori, avocați și alți consilieri externi profesioniști la Data Recovery, sub rezerva obligațiilor contractuale sau legale obligatorii de confidențialitate;
 • procesatori terți (cum ar fi furnizori de servicii de plată, parteneri de canal și de vânzare cu amănuntul, companii de transport maritim / de curierat, furnizori de tehnologie, furnizori de sondaj de satisfacție a clienților, operatori de servicii de chat și procesatori care oferă servicii de conformitate cum ar fi verificarea listelor interzise emise de guvern, cum ar fi Biroul american de control al activelor străine), localizat oriunde în lume, sub rezerva cerințelor enunțate mai jos în această secțiune (C);
 • orice parte relevantă, agenție de aplicare a legii sau instanță, în măsura necesară pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale sau a oricărei părți relevante în scopul prevenirii, investigării, detectării sau urmăririi penale a infracțiunilor sau executării de sancțiuni penale;
 • orice achizitor (i) terț relevant, în cazul în care vindem sau transferăm toată sau orice parte relevantă a activității sau activelor noastre (inclusiv în cazul unei reorganizări, dizolvări sau lichidări), dar numai în conformitate cu legea aplicabilă; și
 • site-urile noastre pot utiliza conținut de la terți. Dacă alegeți să interacționați cu un astfel de conținut, datele dvs. personale pot fi partajate cu furnizorul terț al platformei media corespunzătoare. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a acelei terțe părți înainte de a interacționa cu conținutul acesteia.

Dacă vom angaja un procesor terț pentru procesarea datelor dvs. personale, vom încheia un acord de procesare a datelor conform legilor aplicabile cu un astfel de procesor terț, astfel încât procesorul să facă obiectul obligațiilor contractuale obligatorii pentru: (i) numai Procesează datele personale în conformitate cu instrucțiunile noastre scrise; și (ii) să utilizeze măsuri pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal; împreună cu orice alte cerințe suplimentare din legislația aplicabilă. În toate cazurile, Data Recovery este în primul rând răspunzătoare pentru actele și omisiunile unor astfel de terțe părți cărora le-a încredințat Data Recovery datele cu caracter personal. Data Recovery se asigură că toate aceste părți terțe mențin măsurile de securitate și de manipulare a datelor conform standardelor prescrise de Data Recovery înainte de a transfera astfel de date cu caracter personal către terța parte aplicabilă.

Putem anoniza datele personale cu privire la utilizarea site-urilor Web (de exemplu, prin înregistrarea acestor date într-un format agregat) și să împărtășim date anonime cu partenerii noștri de afaceri (inclusiv cu partenerii de afaceri terți).

(D) Transferul internațional de date cu caracter personal

Datorită caracterului internațional al afacerii noastre, este posibil să fie necesar să vă transferăm datele personale în cadrul Grupului Data Recovery și către terțe părți, după cum se menționează în secțiunea (C) de mai sus, în legătură cu scopurile stabilite în această politică. Din acest motiv, este posibil să transferăm datele dvs. personale în alte țări care pot avea standarde mai scăzute pentru protecția datelor decât UE datorită unor legi și cerințe de protecție a datelor care respectă cerințele aplicabile în țara în care vă aflați.

Atunci când vă transferăm datele dvs. personale în alte țări, facem acest lucru, atunci când este necesar (și cu excepția transferurilor din SEE sau Elveția către SUA) pe baza clauzelor contractuale standard. Puteți solicita o copie a clauzelor contractuale standard utilizând datele de contact furnizate în secțiunea (M) de mai jos.

În cazul în care transferăm date personale din UE sau din Elveția către SUA, facem acest lucru în conformitate cu Cadrul de protecție a confidențialității UE-SUA și Cadrul de protecție a confidențialității elvețiano-american, așa cum a fost stabilit de Departamentul de comerț al Statelor Unite, respectiv. Avem certificat Departamentului de Comerț al SUA că respectăm principiile Privacy Shield. În cazul în care, în ceea ce privește transferul datelor cu caracter personal din UE sau Elveția către SUA, în conformitate cu certificarea noastră privind protecția datelor personale, există un conflict între termenii din această politică și principiile Protejați-vă confidențialitatea, guvernează principiile Protejați-vă confidențialitatea. Pentru a afla mai multe despre programul Privacy Shield, vizitați https://www.privacyshield.gov/ .

Suntem supuși competențelor de investigare și de executare ale Comisiei Federale de Comerț (FTC) în ceea ce privește principiile Protecției confidențialității. În conformitate cu principiile UE-SUA și Swiss-US Privacy Shield, ne angajăm să soluționăm plângerile privind confidențialitatea și prelucrarea datelor dvs. personale. Pentru întrebări sau plângeri referitoare la această politică, vă rugăm să ne contactați mai întâi utilizând informațiile de contact din secțiunea (M)de mai jos. Ne-am angajat în continuare să adresăm plângeri nerezolvate privind confidențialitatea în conformitate cu principiile UE-SUA și Swiss-Shield Privacy Shield la BBB EU PRIVACY SHIELD, un furnizor non-profit de soluționare alternativă a litigiilor situat în SUA și administrat de Consiliul pentru Birouri de Better Business. Dacă nu primiți confirmarea în timp util a reclamației dvs. sau dacă plângerea dvs. nu este abordată în mod satisfăcător, vizitați www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers/ pentru mai multe informații și pentru a depune o plângere. Rețineți că în cazul în care reclamația dvs. nu este rezolvată prin aceste canale, în circumstanțe limitate, poate fi disponibilă o opțiune de arbitrare obligatorie înaintea unui panou Shield Privacy.

În cazul transferului ulterior către terțe părți a datelor cu caracter personal ale persoanelor care locuiesc în UE, care au fost primite de Data Recovery și care fac obiectul protecției confidențiale UE-SUA sau persoanelor care locuiesc în Elveția și care au fost primite de Data Recovery și sunt supuse regimului elvețian – US Privacy Shield, se menționează în mod expres că cerințele stabilite în secțiunea C (Dezvăluirea datelor cu caracter personal către terți) se aplică acestor transferuri.

(E) Securitatea datelor

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate menite să vă protejeze datele personale împotriva distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii neautorizate, accesului neautorizat și a altor forme de prelucrare ilegale sau neautorizate, în conformitate cu legislația în vigoare.

Sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate datele personale pe care ni le trimiteți sunt trimise în siguranță.

(F) Precizia datelor

Luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că:

 • datele personale pe care le procesăm sunt corecte și, dacă este necesar, actualizate; și
 • oricare dintre datele personale pe care le procesăm, care sunt inexacte (având în vedere scopurile pentru care sunt prelucrate), sunt șterse sau rectificate fără întârziere.

Din când în când, vă putem solicita să confirmați exactitatea datelor dvs. personale.

(G) Minimizarea datelor

Facem orice măsură rezonabilă pentru a ne asigura că datele personale pe care le procesăm sunt limitate la datele personale solicitate în mod rezonabil în legătură cu scopurile stabilite în această politică (inclusiv furnizarea de servicii către dvs.). 

(H) Reținerea datelor

Facem orice măsură rezonabilă pentru a ne asigura că datele dvs. personale sunt procesate numai pentru perioada minimă necesară pentru scopurile stabilite în această politică. W e va păstra copii ale datelor dvs. personale într-o formă care permite identificarea numai atâta timp cât:

 • menținem o relație permanentă cu dvs. (de exemplu, în cazul în care sunteți utilizator al serviciilor noastre sau dacă sunteți legal inclus în lista de corespondență și nu ne-am abonat); sau
 • datele dvs. personale sunt necesare în legătură cu scopurile legale stabilite în această politică, pentru care avem un temei juridic valabil (de exemplu, în cazul în care datele dvs. personale sunt incluse într-o comandă introdusă de angajatorul dvs. și avem un interes legitim în prelucrarea aceste date în scopul exploatării afacerii noastre și îndeplinirii obligațiilor care îi revin în temeiul contractului respectiv).

În plus, vom păstra datele personale pe durata:

 • orice perioadă de prescripție aplicabilă în conformitate cu legislația aplicabilă (adică orice perioadă în cursul căreia orice persoană poate aduce o reclamație legală împotriva noastră în legătură cu datele dvs. personale sau la care datele dvs. personale ar putea fi relevante); și
 • o perioadă suplimentară de două (2) luni după încheierea unei astfel de perioade de prescripție aplicabile (astfel încât, dacă o persoană aduce o creanță la sfârșitul perioadei de prescripție, ne este totuși acordată o perioadă rezonabilă de timp pentru a identifica datele personale care sunt relevante pentru această afirmație);

În cazul în care sunt aduse vreo reclamații legale relevante, este posibil să continuăm procesarea datelor dvs. personale pentru perioadele suplimentare care sunt necesare în legătură cu revendicarea respectivă.

În perioadele menționate mai sus în legătură cu revendicările legale, vom restrânge prelucrarea datelor personale noastre la stocarea și păstrarea securității datelor personale, cu excepția cazului în care datele personale trebuie să fie revizuite în legătură cu orice reclamații juridice sau orice altă obligație în conformitate cu legislația aplicabilă.

Odată ce perioadele de mai sus, fiecare în măsura în care se aplică, au fost încheiate, vom șterge definitiv sau vom distruge datele personale relevante. 

(I) Drepturile dvs. legale

Sub rezerva legii aplicabile, puteți avea un număr de drepturi privind procesarea datelor dvs. personale, inclusiv:

 • dreptul de a solicita accesul sau copiile datelor dvs. personale pe care le procesăm sau le controlam, precum și informații privind natura, prelucrarea și dezvăluirea acestor date personale;
 • dreptul de a solicita rectificarea oricăror inexactități din datele personale pe care le procesăm sau le controlam;
 • dreptul de a solicita, pe motive legitime:
  • ștergerea datelor personale pe care le procesăm sau le controlam; sau
  • restricționarea procesării datelor personale pe care le procesăm sau le controlam;
 • dreptul de a opune, pe motive legitime, procesarea datelor dvs. personale de către noi sau în numele nostru;
 • dreptul de a avea datele dvs. personale pe care le procesăm sau controlăm transferate către un alt controlor, în măsura în care este posibil;
 • dreptul de a vă retrage consimțământul pentru procesare, în cazul în care legalitatea prelucrării se bazează pe consimțământ; și
 • dreptul de a depune reclamații la o Autoritate pentru Protecția Datelor privind prelucrarea datelor dvs. personale de către noi sau în numele nostru.

Acest lucru nu afectează drepturile dvs. legale.

Pentru a exersa unul sau mai multe dintre aceste drepturi sau pentru a pune o întrebare despre aceste drepturi sau orice altă prevedere din această politică sau despre prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să folosiți detaliile de contact furnizate în secțiunea (M) de mai jos.

Dacă vă furnizăm servicii bazate pe comenzi, această prestare de servicii este reglementată de termenii contractuali care vă sunt furnizați. În cazul unor discrepanțe între aceste condiții și această politică, această politică este suplimentară.

(J) Cookie-uri

Un cookie este un fișier mic care este plasat pe dispozitiv atunci când vizitați un site web (inclusiv site-urile noastre). Înregistrează informații despre dispozitivul dvs., browserul dvs. și, în unele cazuri, preferințele dvs. și obiceiurile de navigare. Putem procesa datele dvs. personale prin tehnologia cookie, în conformitate cu Politica noastră de  cookie-uri  .

(K) Termeni de utilizare

Orice utilizare a site-urilor noastre este supusă Termenilor de utilizare .

(L) Marketing direct

Sub rezerva legii aplicabile, în cazul în care ați dat un consimțământ explicit în conformitate cu legea aplicabilă sau în cazul în care vă trimitem comunicări de publicitate și de marketing referitoare la produsele și serviciile similare, putem procesa datele dvs. personale pentru a vă contacta prin e-mail, telefon, direct mail sau alte formate de comunicare pentru a vă furniza informații sau servicii care ar putea fi de interes pentru dvs. Dacă vă furnizăm Servicii, vă putem trimite informații cu privire la serviciile noastre, la promoțiile viitoare și la alte informații care ar putea fi de interes pentru dvs., utilizând datele de contact pe care ni le-ați furnizat și întotdeauna conforme cu legislația în vigoare.

Puteți să vă dezabonați de pe lista de e-mail promoționale sau buletine de știri în orice moment, făcând clic pur și simplu pe linkul de dezabonare inclus în fiecare e-mail sau buletin informativ pe care îl trimitem. După ce vă dezabonați, nu vă vom trimite alte e-mailuri, dar vă putem continua să vă contactăm în măsura în care este necesar pentru scopurile oricăror Servicii pe care le-ați solicitat.

(M) Date de contact

Dacă aveți orice comentarii, întrebări sau nelămuriri cu privire la oricare dintre informațiile din această politică sau orice alte probleme legate de prelucrarea datelor personale de către Data Recovery, vă rugăm să contactați persoana de contact menționată mai jos:

Controlorii în legătură cu care se emite această poliță sunt după cum urmează:

Țară

Numele companiei

Adresă înregistrată și contact

Romania

Data Recovery 

Datele privind confidențialitatea datelor din Romania,Constanta – Str.Mihail Jora nr.2 , Bl.BN9, et.6, – tel: 0724309283

Rețineți că, în cazul în care un controlor este listat în afara Uniunii Europene, puteți contacta entitatea din jurisdicția dvs. 

(N) Definiții

 • „Controlor” înseamnă entitatea care decide cum și de ce se prelucrează datele cu caracter personal. În multe jurisdicții, controlorul are responsabilitatea principală de a respecta legile aplicabile privind protecția datelor.
 • „Autoritatea pentru protecția datelor” înseamnă o autoritate publică independentă care are sarcina legală de a supraveghea respectarea legilor aplicabile privind protecția datelor.
 • ” SEE ” înseamnă Spațiul Economic European.
 • „Date personale” înseamnă informații care sunt despre orice persoană sau de la care orice persoană este identificabilă. Exemple de date personale pe care le putem procesa sunt furnizate în secțiunea (B) de mai sus.
 • „Proces” , „Prelucrare” sau „Procesat” înseamnă orice lucru care se face cu orice date personale, indiferent dacă sunt sau nu prin mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispoziție în alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
 • „Procesor” înseamnă orice persoană sau entitate care prelucrează date cu caracter personal în numele controlorului (altele decât angajații controlorului).
 • ” Servicii ” înseamnă orice servicii furnizate de Data Recovery.
 • „Date personale sensibile” înseamnă date personale despre rasă sau etnie, opinii politice, credințe religioase sau filosofice, apartenența la sindicate, sănătate fizică sau psihică, viață sexuală, orice infracțiune sau sancțiune reală sau presupusă, numărul național de identificare sau orice alte informații care pot fi considerate sensibile conform legii aplicabile.

1 Martie 2019

Scroll to Top