Laborator specializat in Recuperarea datelor

Data Recovery a fost înființată pentru a oferi servicii de recuperare profesională și de ștergere a datelor de la purtători de date electronice.Problema pierderii de date poate afecta pe toată lumea, motiv pentru care acum – în perioada de glorie a industriei IT, există o mare cerere de servicii de restaurare a datelor. Probabil, nimeni nu se îndoiește că, în fața pierderii informațiilor valoroase, reproducerea lor ar trebui să fie externalizată unei entități specializate.îndoiește că, în fața pierderii informațiilor valoroase, reproducerea lor ar trebui să fie externalizată unei entități specializate.

Obiectivele noastre

Compania noastră specializată în recuperarea datelor , și-a investit toate energiile în crearea unui centru de tehnologie de vârf, pentru a satisface orice nevoie și a obține rezultate în orice caz de pierdere a datelor , de la o unitate USB la o unitate de disc care a suferit inundații, până la recuperarea unor sisteme complexe de afaceri, cum ar fi sistemele SAN sau Raid .

Toate lucrările care intră în laboratorul nostru sunt tratate cu maximă siguranță și confidențialitate.

 

De ce sa lucrezi cu noi?

Data Recovery va ofera diagnosticare si evaluare gratuita chiar si in regim de urgenta !

Va oferim suport tehnic 24 de ore din 7 zile 

Data Recovery o companie care, prin munca în echipă a personalului său de tehnicieni și ingineri, reușește să transforme ceea ce ar putea fi o catastrofă într-o mică neplăcere.

Ne propunem să ne îndeplinim misiunea cu un nivel ridicat de satisfacție a clienților la toate nivelurile de contact cu personalul organizației noastre

Data Recovery prin investițiile sale în cercetare și dezvoltare, și-a dezvoltat propria tehnologie pentru recuperarea datelor de pe suporturi diferite ale computerului: recuperăm informații de la dispozitivele deteriorate care funcționează cu cele mai multe sisteme de operare, inclusiv sisteme neobișnuite sau învechite.

În afară de furnizarea de recuperări pe cele mai tipice suporturi de calculator, hard disk-uri, casete, sisteme RAID etc. Data Recovery a dezvoltat, de asemenea, unelte și software pentru a recupera informații despre dispozitive, cum ar fi cardurile de memorie pentru camere, telefoane mobile, tablete și unități de stilouri.

Recuperarea datelor stocate pe orice tip de card de memorie este deja posibilă. Cartele de memorie format SD (Secure Digital) sau MMC, Compact Flash tip I / II, Microdrives, CF, XD, Carduri imagine etc.

Continuăm să investim continuu în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare . Această echipă are tehnicieni experți care sunt responsabili pentru găsirea de noi soluții alternative pentru a facilita procesul de recuperare a datelor în dispozitive noi sau vechi , pentru care nu sunt există soluții de pe piață, cât și dezvoltarea altor noi servicii și aplicații.

Compania noastra dispune de personal de inalta calificare. Peste 70% din personalul nostru are o diplomă universitară. Echipa de management a contribuit la implementarea sistemelor de management prin procese în care calitatea și absența erorilor reprezintă un obiectiv comun în toate sarcinile executate de diferite departamente. Stilul de conducere este participativ, oferind spațiu suficient personalului din orice poziție pentru a-și aduce îmbunătățirile proceselor și cunoștințelor despre zona lor. Lucrăm ca o echipă Această caracteristică ne permite să oferim clienților noștri un serviciu complet agil și personalizat, care răspunde și clarifică toate îndoielile și întrebările care pot apărea în procesul de recuperare a datelor.

Nu avem dubii, în Data Recovery efectuăm recuperarea de date a arhivelor de fișierelor și, în general, a tuturor tipurilor de date, cu cea mai mare eficiență și garanție. Utilizăm întotdeauna toate mijloacele de care dispunem pentru a putea efectua cu succes recuperarea datelor încredințate. Nu renunță niciodată la o luptă cu recuperarea.

Garantia noastra este garantata de toti clientii care ne-au incredintat deja si au reusit sa-si recupereze din nou datele. recuperarea datelor.

Nu ezitati! Contactați-ne

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Recuperam date din toate orasele
Scroll to Top